Telefon
WhatsApp
HÜDA PAR Mardin Gençlik Kolları tarafından düzenlenen

Mardin merkez ve ilçelerinde birçok takımın oynadığı futbol turnuvasında eleme usulü ile finale kalan Nusaybin Hür Gençlik Spor ile Dargeçit Hür Gençlik Spor arasında final maçı gerçekleşti. Final maçını kazanan Nusaybin Hür Gençlik Spor turnuva birincisi oldu.

Turnuvaya katılan HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik, İl Gençlik Kolları Başkanı Rüstem Şayık, HÜDA PAR Mardin ilçe yöneticileri turnuvada dereceye giren takım oyuncularına kupa ve hediyelerini takdim etti.

Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik, "Kardeşlik Turnuvası" ile gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp onların kaynaşmalarını hedeflediklerini söyledi.

Tertipledikleri turuna ile gençlerin kardeşlik çerçevesinde kaynaşmalarını sağlamak olduğunu ifade eden Çevik, “Turnuvaya katılan takımlarımız ilçelere giderken tanışma ve piknik havasında birbirlerine misafir oldular. Bu turnuvayla helal dairede sosyal etkinliklerle gençlerin kaynaşabileceğini ve bunların toplumun tüm kesimlere örnek olacağını düşünüyoruz. Gençlerimizi bu tür etkinliklerle bir araya getirerek onları kötü alışkanlıklardan ve medyanın gayri ahlaki zararlarından uzaklaştırabiliriz.” şeklinde konuştu.

Çevik konuşmasının devamında HÜDA PAR il ve ilçe gençlik kolları başkanlarına ve turnuvaya katılım gösteren tüm takımlara teşekkür ederek onları tebrik ettiğini söyledi.

Haftalar öncesinden başlattıkları “Kardeşlik Turnuvası”nın oynanan final maçıyla nihayete erdirdiklerini dile getiren, İl Gençlik Kolları Başkanı Rüstem Şayık ise, "Turnuvamıza merkez ve ilçelerden birçok takımımız katılım gösterdi. İnşallah bugün oynanan maç ile bir ve ikinci olacak takımlarımızı ödüllendireceğiz. Bu turnuva ile Gençlik Kollarımızın geçtiğimiz aylarda madde bağımlılığı üzerine düzenlediğimiz etkinlikler gibi gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırma amacı gütmekteyiz. Bu tür sosyal aktivitelerimiz devam edecektir. Gençler bizleri takipte kalsın.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

eczane

Reklam

Yazarlarımız

Bismil Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği